2016. április 13., szerda

MOSHATÓ PELENKÁK HETE A BAMBIO WEBÁRUHÁZBAN - 2016. ÁPRILIS 18-24.

A Real Nappy Week biztosan sok anyukának cseng ismerősen. Minden évben van egy hét Európa szerte, ami a modern mosható pelenkázásról nyújt információkat, rengeteg akcióval fűszerezve. Európában a szülők általában már alig várják ezt a hetet, szerintem Ti is értitek, hogy miért.

Ez a bizonyos hét a Bambio Webáruháznak is egy kiemelkedően fontos időszak, amit veletek együtt szeretnénk megünnepelni. 

Miért fontos nekünk ez a hét, miért lehetünk büszkék?
- A Bambio webáruház 7 éves lett – ez egy nagyon komoly kor a hasonló webáruházakhoz viszonyítva. Elmondhatjuk, hogy Magyarországon a 2. „legöregebb” mosható pelenkákkal foglalkozó bolt vagyunk.
- A Bambio webáruház honlapja is teljesen megújult – több lehetőség, több termék, több információ.
- Az általunk vezetett blog (http://naturcsalad.blogspot.hu/) is felfrissült, teljesen megújult 2016-ban.
bambio.hu
Az ünnepi hangulatot szeretnénk fokozni azzal, hogy a programhoz mi is csatlakozunk. Ezen a héten nemcsak sok-sok információt fogtok kapni hírlevélen, és a facebookon keresztül a mosható pelenkákról és az öko háztartásról, de rengeteg akció, nyeremények és ajándékok is várnak Benneteket.

Fontosnak tartjuk, hogy tudjátok rólunk a következőket:
  • Életünk ez a webáruház, kitartunk mellette, hiszen eddigi életünk közel 25%-át ezzel töltöttük. Hogy miért csináljuk?  Mert szeretnénk, ha minél többen megismernék azokat a módszereket, amikkel az életük egyszerűen, kis anyagi ráfordítással, de mégis látványosan megváltozhat, környezettudatosabbá, egészségesebbé válhat.
  • Termékkínálatunkban stabilan tartjuk a már jól bevált, megbízható, magas minőségű termékeket. A vevői visszajelzések alapján 99%-os az elégedettség.
  • Rengeteget dolgozunk azért, hogy a szolgáltatásainkkal is elégedettek legyetek, korrekt, hiteles információkat kapjatok a termékeinkről. Biztosak lehettek abban, hogy a Bambio webáruházban kizárólag magas minőségű termékeket kaptok, elérhető áron, garanciával, és egyszerű ügyintézéssel.

Mik várnak rátok a következő héten?
  • Minden készleten lévő termék 10% kedvezménnyel kapható a Bambio webáruházban.
  • Minden 10.000Ft fölötti vásárlás mellé 5.000Ft értékű hotel utalványt adunk ajándékba.
  • Minden vásárláskor kisebb egyedi készítésű kézműves ajándékot is adunk.
  • Minden vásárlással részt vesztek egy nyereménysorsoláson, ahol 3 igazán értékes díjat sorsolunk ki. Ahányszor vásárolsz, annyiszor kerülsz bele a kalapba. A sorsolás alapját a héten kiállított számlák adják. A nyeremény sorsoláson minden olyan vásárlással részt vehetsz, amely a Mosható pelenkák hetén történik meg. A sorsolás 2016. április 25.-én lesz.












A nyeremények:
  1. Bambinex szoptatós párna + 1 Bambio szoptatós melltartóbetét,
  2. 1db Bambinex PUL pelenka külső + 1 db Bambinex bambusz stretch nadrágpelenka
  3. 1 tekercs Ecoegg bambusz törlőkendő takarításhoz + 1 Ecoegg folttisztító krém



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ha véleményed van, bátran írd meg :)