2016. január 14., csütörtök

Mosás természetesen - ECOEGG mosótojással

Itt van egy részletes termékismertető a természetes alapú mosótojásról:


Az Ecoegg mosótojás tökéletes választás, ha a mosás során is kímélni szeretnénk a baba érzékeny bőrét. Érzékeny bőrű felnőttek, ekcémás bőrűek ruházatának mosásához is ideális.


"Tavasz" vagy "Enyhe" illatban vagy illatmentes változatban választható, 720 vagy 210 mosásra való mennyiségben rendelhető.

Jellemzői:
  • Környezetbarát - teljesen természetes hatóanyag
  • Költségtakarékos mosást tesz lehetővé - a 720-as kiszerelés átlagosan 3 évi mosásra elegendő, heti 4-5 mosással számolva
  • hypoallergén - érzékeny bőrűeknek kifejezetten javasolt
A mosások számának meghatározása egy átlagos mosási cikluson alapul. Azonban a hatékony mosások száma nagyban függ a mosógép típusától, a víz keménységétől, a mosási program hosszától.
A mosótojásokhoz egyedülálló, természetes és hatékony tisztítógolyócskák tartoznak, melyek vízzel érintkezve aktiválódnak, és bizonyítottan távolítja el a szennyeződést a textíliákról. Ráadásul tökéletesen kiváltja a különféle mosószereket a háztartásban, ezáltal nagyobb lesz a rend és a tisztaság is.
  • Az Ecoegg mosótojás használatával megspóroljuk az öblítőt, mivel a mosótojás használata mellett nincs öblítőre szükség.
  • 60 fokig használható, azonban alacsony hőfokon is hatékony, ezzel további költségeket spórolhatunk meg.
  • Nincs szükség méricskélésre.
  • Független laboratóriumok által bevizsgált.
  • Fehérítő anyagoktól mentes, egyaránt használható színes és fehér ruhákhoz is.
  • Akár kényes textíliákhoz is használható.
Az Ecoegg mosótojás tudományosan kifejlesztett, szabadalmaztatott tisztítógolyócskákat tartalmaz.

A tojásban 2 féle golyó van:
A sötét színű egy fajta kristályos ásványi anyag (turmalin), ez segíti a szennyeződés eltávolítását a textilszálak közül.
A fehér ásványi anyagból álló golyók pedig ionizálják a vízben található oxigénmolekulákat, így azok mélyen a textilszálak közé tudnak hatolni, ezzel a módszerrel távolítják el a textilszálak közül a szennyeződést, mindezt a színek kifakítása vagy károsítása nélkül. 

A fehér golyók főleg mosószódát tartalmaznak, ezáltal kímélően de hatékonyan tisztítanak!

Tudományos vizsgálatok szerint, a kétfajta golyó együttes használatával érhető el a legjobb mosási eredmény. Az ionizált oxigénmolekulák megemelik a víz PH értékét, amelynek természetes vízlágyító hatása van, ezért nincs szükség öblítő használatára. Ez a tulajdonsága kimondottan előnyös mosható pelenkák mosásakor, hiszen, ott az öblítőszerek használata nem megengedett, a lágyított víz a pelenkák anyagát is puhábbá teszi.

Használat:
Az Ecoegg mosótojás használata rendkívül egyszerű. A mosótojást a mosás alkalmával be kell helyezni a mosógép dobjába. Egyéb mosó- és tisztítószerre nincs szükség.

Az Ecoegg mosótojás 60 fokos mosásig hatékonyan működik, akár 30-40 fokon is eredményesen használható.
Az Ecoegg mosótojás természetes úton lágyítja a kemény vizet, ezért öblítőszer használatára nincs szükség.
Az Ecoegg mosótojás nem tartalmaz semmiféle káros összetevőt, kemikáliát, kőolajszármazékot, optimalizáló adalékanyagot, fehérítőszereket.
Az Ecoegg mosótojás külső burkolata, olyan 100%-ban újrahasznosított, rugalmas gumiból készült, amely nem tesz kárt a mosógép dobjában.
Ajánlás: Az Ecoegg első használata előtt érdemes a mosógépet alaposan kitisztítani, egy 90 fokos tisztító mosás (+ ecet), vagy az ECOEGG Detox mosógéptisztító tablettája segítségével.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ha véleményed van, bátran írd meg :)